20 Ağustos 2021 Cuma

Yüksek Güvenlikli Panel Çit Fiyatları

  Hiç yorum yok

Yüksek güvenlikli panel çit sistemi diğer panel çit sistemlerinden ayıran özelliği göz aralığının daha sık olması ve ürünün herhangi bir şekilde kesme veya tırmanmalara karşı en üst seviyedeki güvenliğe sahip olmasıdır. Yüksek güvenlikli panel çit sistemi sık kullanılan sıcak daldırma galvaniz tellere sahip olması özelliğini taşıyan ve adını aldığı gibi yüksek güvenliğe sahip bir panel çit sistemidir. Sağlam, dayanıklı ,güvenliği en üst seviyede tutan bir çit sistemidir.

YÜKSEK GÜVENLİKLİ PANEL ÇİT SİSTEMİ KULLANIM AMACI NEDİR?

Yüksek güvenlikli panel çit sistemleri genellikle koruma engelleme amaçlı çok riskli bölgelerde tercih edilen bir panel çit sistemidir.

Hizmet anlamında en hızlı bir şekilde ulaşılan ve montaj ekiplerimiz tarafından uygulaması hızlı bir şekilde yapılan dayanıklı ve yüksek güvenlikli panel çit sistemlerindendir.

İklim şartlarında yağmur , güneş uv ışınlarına karşı uzun ömürlü ve kullanışlı kaliteli bir yüksek güvenlikli panel çit sistemidir.


YÜKSEK GÜVENLİKLİ  PANEL ÇİT SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Yükseklik seçenekleri : yüksek güvenlikli panel çit sisteminin çeşitli yükseklik ölçüleri; 150 cm , 200 cm , 240 cm , 300 cm olarak imalatı yapılmaktadır.
  • Genişlik seçenekleri : yüksek güvenlikli panel çit sisteminin genişlik ölçüsü standart olarak 221 cm ve 252 cm olarak üretilmektedir.
  • Göz aralığı seçenekleri: yüksek güvenlikli panel çit sisteminin göz aralığı (12,7×76,2 mm) olarak üretilmektedir.
  • Tel kalınlığı seçenekleri : yüksek güvenlikli panel çit sisteminin tel kalınlığı 4,00 mm sıcak daldırma galvaniz tel ile üretilmektedir.
  • Profil seçenekleri : yüksek güvenlikli panel çit sisteminin profil seçenekleri 60×80 3,00 mm kutu profil – 80×80 3,00 mm kutu profil ile kullanılabilir.
  • Aksesuar seçenekleri : yüksek güvenlikli panel çit sisteminin montaj esnasında metal klips ve cıvata sistemi , profiller için plastik kapak ve galvaniz çelik dübel ile montajı yapılır.
  • Renk seçenekleri : yüksek güvenlikli panel çit sisteminin standart üretim rengi rall 6005 yeşil olup ayrıca istenilen her renkte boyanabilmektedir.

YÜKSEK GÜVENLİKLİ PANEL ÇİT SİSTEMİ FİYATLARI VE MALİYETLERİ

Yüksek güvenlikli panel çit sisteminin fiyatları ve maliyetleri ürün özelliği ve montajı yapılacak alanın uygulama şekline göre değişkenlik göstermektedir. Panel çit fiyatlarını güncel halini profesyonel ekibimizle iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.

YÜKSEK GÜVENLİKLİ PANEL ÇİT SİSTEMİNİN UYGULAMA YERLERİ

Yüksek güvenlikli panel çit sistemlerinin kullanım alanlarından kısaca bahsedersek ülke sınır geçişleri , demiryolları projeleri , karayolları projeleri vb. Birçok alanda kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder