20 Ağustos 2021 Cuma

Basketbol Sahası Nedir? Nasıl Yapılır?

  Hiç yorum yok

 Basketbol saha çiti,
Basketbol sahası tel örgü, Basketbol saha çitleri, Basketbol sahası yapımı, Site içi basketbol sahası yapımı, Günümüzde birçok kamuya açık alanda basketbol sahası bulunmaktadır. Yetişkin ve çocuklar için kurulan spor alanları arasında bulunan basketbol sahalarına, top kaçması sonucu çeşitli kazalara sebep olmamak için Gölbaşı basket sahası çiti uygulaması yapıyoruz. Profesyonel basket maçları genellikle kapalı alanlarda gerçekleşmektedir. Açık alanda uygulanan maçlarda seyircilerin güvenliği adına çit uygulaması yapılmaktadır.

Basket Sahası Çiti Avantajı

Basket sahası alanları özel yapılan ve genellikle korunması gereken alanlarda bulunmaktadır. Çoğu zaman araç yoğunluğunun olduğu yerlerde de çit kullanımı bulunuyor. Oyun esnasında belirli bir alanda kalınmasını sağlamak adına sınırlama yapılmaktadır. Basket sahası sadece panel çit olarak değil tel örgüler ile tavan kapanmaktadır.

Basket Sahasında Panel Çit Özellikleri

Panel çit özellikleri arasında dayanıklı olması vardır. Açık alanlarda bulunan sahalarda bulunan çitleri her mevsim hava şartlarına dayanıklı olması gerekmektedir. Çit renklendirmesinde özel boyalar kullanılmaktadır. Spor sahalarında genellikle yeşil renkte çit kullanılır. Boya dayanıklı olduğu için tekrar bakım yapmaya gerek yoktur. Peyzaj çalışmalarında panel çit kullanımı olmaktadır. http://www.panelcitankara.com/urundetay/basketbol-sahalari

Kullanılan Panel Çit Çeşitlerimiz

Panel çit uygulamalarında kullandığımız panel çit çeşitleri birbirinden farklı tasarımlardan oluşuyor. Panel çit malzemesi olarak galvaniz polyester kaplaması uygulanmaktadır. İstenilen renklerde kullanılmaktadır.

Panel çit çeşitleri;

Klasik model panel çit

Dekorasyon için kullanılan panel çit

Double model panel çit

Yüksek güvenlikli model çit

Pano model çit

Panel çit seçimlerinizde kullanım alanı önemlidir. Kullanım alanına uygun olarak sizlere önerdiğimiz çit panelleri montajı için mt2 hesabı yapılır. Uzman ekibimizle daha kaliteli hizmet sunmak için çalışıyoruz.

Panel Çit Fiyatları

Panel çit fiyatlarında basket sahası mt2’si hesaplanır. Fiyatlandırma olarak sizlere uygun bütçede alternatif sunuyoruz. Basket sahası panel çit fiyatları için bizlere ulaşabilirsiniz. Fiyat politikamızda her zaman kaliteye önem veriyoruz.

Panel çit kaplamasında kullandığımız malzeme kaliteli olup, yağmur, kar ve güneş ışınlarından etkilenmez. Basket sahalarının güvenliği, planlı saha kullanımı bakımından yararlı bir uygulamadır. Çit kapı girişi olan bir tasarıma sahiptir. Dış alandan çit ile ayrılarak güvenli bir spor alanı oluşturur.

Gölbaşı Basket Sahası Çiti Fiyatları

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder