20 Ağustos 2021 Cuma

Gölbaşı Çit firmaları

  Hiç yorum yok

Çit firmaları Gölbaşı, Çit fiyatları Gölbaşı, Çit uygulaması Gölbaşı, Çit yapımı Gölbaşı, Bahçe çiti Gölbaşı, Çit tasarımları farklı alanlarda kullanılmak üzere oluşturulmuştur. Kullanım alanlarına uygun ebatlarda İstanbul çit firması olarak tarafımızdan üretilerek alana uygulanır. Dayanıklı yapısı, korumalı ve güvenlik tedbiri özelliğiyle sahalarda kullanılan bir malzemedir.

Çit Çeşitleri

Çit Çeşitleri kullanımına uygun olarak sizlere önerdiğimiz çit alternatifleridir. Sahalarda kullanılan  çitler ile bahçelerde ki çim çitleri arasında elbette farklar vardır. Her çit farklı alanlarda kullanılır.

Çeşitleri;

Şasesi panel çit

Motif çit

Çam çit

Mızraklı çit

Pirana çit

Eğri pirana çit

Yarasa çit

Eğri yarasa çit

Single rod panel çit

Double rod panel çit

Kare panel çit

Full secure panel çit

Dekoratif savunma çit ay motif

Dekoratif savunma panel çit hilal motif

Spor saha çitleri

J9 çit

Boru direkli çit

Seyyar çit

Bu çit modelleri güvenlik, spor ve sınırlandırma amaçlı kullanılan çitlerdir. Özellikle savunma ve askeri alanda kullanılan çit modelleri özel güvenlikli ve çit üst kısımlarında diğer hizmetlerimiz yer almaktadır. Düzlemsel ve helezonik jiletli çitler güvenlik seviyesinin en üst noktasında olması gereken alanlarda uygulanır.

Yüksek Güvenlikli Çitler

Bu çitler askeriye, hapishane ve savunma sanayi alanında kullanılan, özel güvenlik gerektiren alanlarda kullanılmaktadır. Sunduğumuz özel güvenlik çitleri özel olarak tasarlanmış ve farklı motiflerin yer aldığı çit grupları arasındadır.

Dekoratif Savunma Ay Modeli Çit


Savunma alanında kullanılan özel güvenlikli bu çit modelimizde üstün dayanıklılık, göz aralıklarında ay motifi, jilet bölümünün genişliği, galvanizli saç içeriğine sahip ve elektrostatik boya kaplamasıyla oldukça başarılı bir çit modelidir. Savunma alanında Dünya’da ilk olarak motifli çit uygulamasını gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz.

Düzlemsel ve Helezonik Jiletli Çit

Çit kullanımında üst kısımlara yerleştirilen jilet kısım dışarıdan gelecek zararlara tam koruma sağlıyor. Düzlemsel jiletli çit spiral olarak şekle sahiptir. Kullanılacak olan malzeme ölçüsü ve jilet sıklığı talebe göre değişiklik göstermektedir.

Tırmanarak dışarıdan içeriye, içeriden dışarıya yabancı bir canlının girişi engellenir. Jilet alanı çitin epey üzerinde yer alır. Bu nedenle helezonik ve düzlemsel çitlerde ayaklar basarak geçebilmek, özel alana izinsiz girmek bu durumda mümkün olmuyor. http://www.panelcitankara.com/urundetay/panel-cit-sistemleri Gölbaşı Çit Firması Fiyatları

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder