20 Ağustos 2021 Cuma

Çimli Dekoratif Çit Fiyatları ve Çim çit Uygulaması

  Hiç yorum yok

ÇİMLİ DEKORATİF ÇİT SİSTEMİ 

Çimli dekoratif çim sistemi estetik görüntüsü ve tasarımı ile ülkemizde çok yaygın olarak kullanılmakta olan çit sistemidir. Çimli dekoratif çitler doğal görünümü ve doğaya uygun rengi ile kullanıcılarımız kullandıkları alanlarda doğa ile bir bütün gibi uyum sağlamaktadır. Çeşitli alanlarda tercih edilen çimli dekoratif çim sistemine yoğun ilgi duyulmaktadır. Şık görünümü ile dekor amaçlı ve görüntü kesme amacı ile yoğun tercih edilen ürünlerimizdendir. Çimli çit fiyatları, Çimli tel çit, Çimli bahçe çiti, Çimli çit yapan yerler, Çimli çit firmaları Ankara ve Gölbaşı için hizmetinizdedir.

ÇİMLİ DEKORATİF ÇİT SİSTEMİ KULLANIM AMACI NEDİR?

Sektörde ve piyasada en çok ilgi duyulan dekoratif amaçlı kullanılan ve tercih edilen bir çimli çit  sistemidir.


Hizmet anlamında en hızlı bir şekilde ulaşılan ve montaj ekiplerimiz tarafından uygulaması hızlı bir şekilde yapılan dayanıklı ve dekoratif çimli dekoratif  çit sistemlerindendir.

İklim şartlarında yağmur , güneş uv ışınlarına karşı uzun ömürlü ve kullanışlı kaliteli bir çimli dekoratif çit sistemidir.

DEKORATİF ÇİM ÇİT SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Yükseklik seçenekleri : çimli dekoratif çit sisteminin çeşitli yükseklik ölçüleri; 50 cm , 80 cm , 100 cm , 120 cm , 150 cm , 170 cm , 200 cm ve 250 cm olarak imalatı yapılmaktadır.
  • Genişlik seçenekleri : çimli dekoratif çit sisteminin genişlik rulo ölçüsü standart olarak 10 mt olarak üretilmektedir.
  • Göz aralığı seçenekleri: çimli dekoratif çit sisteminin göz aralığı (4 cm x 4 cm) olarak üretilmektedir.
  • Tel kalınlığı seçenekleri : çimli dekoratif çit sisteminin tel kalınlığı 1,60 mm çift sarım olarak sıcak daldırma galvaniz tel ile üretilmektedir.
  • Aksesuar seçenekleri : çimli dekoratif  çit sisteminin 3,00 mm pvc kaplı bağlama teli ile bağlanmaktadır.
  • Renk seçenekleri : çimli dekoratif çit sisteminin standart üretim rengi rall 6005 yeşildir.

ÇİMLİ DEKORATİF ÇİT SİSTEMİ FİYATLARI VE MALİYETLERİ

Çim çit fiyatları ve maliyetleri ürün özelliği ve montajı yapılacak alanın uygulama şekline göre değişkenlik göstermektedir. Çimli dekoratif çit sisteminin fiyatlarını güncel halini profesyonel ekibimizle iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.

ÇİMLİ DEKORATİF ÇİT SİSTEMİNİN UYGULAMA YERLERİ


Çimli dekoratif çit sistemlerinin kullanım alanlarından kısaca bahsedersek park ve bahçeler , fabrika çevresi ve makine etrafı , depo bölme , otoparklar , şantiye çevresi , site çevresi , bina çevresi , spor alanları , otoyol kenarları , limanlar , demiryolları vb. Birçok alanda kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder