20 Ağustos 2021 Cuma

Spor Saha Çiti Fiyatları

  Hiç yorum yok

Spor sahası çiti, basketbol saha tel çiti, futbol sahası tel örgü, halı saha tel örgüsü, voleybol, golf, tenis gibi birçok spor için kurulmuş alanlar olabilir. Her sahanın büyüklüğü ve seyirci kapasitesi farklıdır. Panel çit uygulamasında alan büyüklüğü önemli bir unsurdur. Panel çit uzunluğu, yüksekliği, kullanılacak olan tasarım, malzemesi belirlendikten sonra fiyatlandırma yapıyoruz.

Çit kullanımı alan sınırlandırmasında güvenlik amacıyla kullanılan bir malzemedir. Çit kullanımında malzemeler farklılık gösterebilir. Koruma amaçlı kullanılan çit malzemesi yoğunluk olan alanlarda Gölbaşı spor saha çiti tasarımları uygulanır. Panel çit uygulamalarında her zaman yanınızdayız. 

Spor Sahalarında Çit Neden Kullanılır?

Gölbaşı spor saha çiti kullanımında özelikle sahaların büyük olması nedeniyle, taraftar yoğunluğunun giriş çıkışlarının kontrollü olması önemlidir. Bariyerler yeterli güvenliği sağlamaz. Bu nedenle kullanılacak olan uygulamalar arasında en mantıklısı çit montajıdır.


Spor Sahasında Çit Kullanmanın Avantajları

Spor sahaları oldukça büyük alanları kapsar ve güvenlik önlemlerinin alınması gereken bir insan yoğunluğuna sahip olur. Maç zamanlarında özellikle giriş ve çıkışların kontrollü olması önemlidir. Bazı sporlarda güvenlik güçlerinin olumsuzlukları gidermesi için ek önlemlere ihtiyaç duyulur.

Bu önlemler arasında çit uygulaması en etkili güvenlik tedbiridir. Spor sahasının etrafına istenilen boyutta uyguladığımız panel çit tasarımları, tamamen kapalı bir şekilde sahayı çembere alır. Bu durumda olası durumlarda güvenlik güçlerinden kaçılması mümkün olmaz. http://www.panelcitankara.com/urundetay/spor-sahalari


En uygun bütçe ile sunduğumuz uygulamalarımız 1. sınıf kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Montajı, üretimi ve alan keşfi profesyonel ekibimiz tarafından kaliteli ekipmanlarla yapılır. Panel çit alanında tecrübemiz, uzman ekibimiz ve hizmet kalitemiz ile sizlere en uygun maliyette hizmet sunmaya devam ediyoruz. Gölbaşı Spor Saha Çiti Fiyatları

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder